Tekening kind

U bevindt zich hier: home > kinderfysiotherapie > wie zijn wij

Tekening kind

Wie zijn wij

Marjo Schoonenberg-Cox

Marjo Schoonenberg

Hallo, mijn naam is Marjo Schoonenberg-Cox. Sinds 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Roermond. In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor fysiotherapie in Heerlen. Na diverse studies op het gebied van kinderfysiotherapie werk ik sinds 1996 met kinderen en ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Het opgroeiende kind, dat zich telkens verder ontwikkelt, blijft mij boeien. Met passie en plezier wil ik samen met het kind werken aan de doelen die we willen bereiken. Daarbij is het van belang dat het kind voornamelijk ervaart wat het wél kan.

Ik werk in Medisch Centrum Bredeweg op maandag, woensdag en vrijdag. Op de vrijdagmorgen ben ik te vinden op de Hubertusschool.

BIG-registratienummer: 99033384604

Laura Haazen

Laura Haazen

Hoi, Ik ben Laura Haazen. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool, te Heerlen. Na een tijd met volwassen te hebben gewerkt, kwam ik er al snel achter dat mijn hart bij de kinderfysiotherapie ligt. Op dit moment ben ik bezig met de afstudeerfase van de Master Pediatric Physical Therapy (MPPT), te Breda.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk, de eerlijkheid en puurheid van de kinderen. Ik kan en mag iets bijdragen aan de (motorische) ontwikkeling en ga graag samen met het kind en ouders de uitdaging aan om gestelde doelen te bereiken.

Ik ben werkzaam op dinsdag en vrijdag.

BIG-registratienummer: 49919771504

Wij zijn allebei geregistreerd in het BIG register en in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK) en de Regionale Vereniging van Fysiotherapeuten voor Kinderen (RVFK).

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck kindervoeten

Ervaart uw kind pijn en/of een vermoeid gevoel aan de voeten tijdens of na bewegen? Maakt u zich zorgen over afwijkende stand van de voeten van uw kind? Valt of struikelt uw kind veel? Kinderfysiotherapie Daelenbroeck organiseert samen met Podotherapie Daelenbroeck een gratis kindervoetenspreekuur.

Voor 2021 hebben wij i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus nog geen spreekuren kunnen plannen.

Heeft uw kind klachten of heeft u vragen over de voetstand of het looppatroon van uw kind en wilt u liever niet wachten tot we de spreekuren weer kunnen opstarten? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een kinderfysiotherapeutisch onderzoek. Een afspraak maken kan via onze contactpagina. 
Het kinderfysiotherapeutisch onderzoek is niet gratis en zal bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

 

Klik hier voor meer informatie

× Home Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie algemeen Meetinstrumenten Behandeling Wie zijn wij Samenwerking Informatie voor leerkrachten
Baby
Kinderfysiotherapie bij baby's Voorkeurshouding Plagiocephalometrie (PCM) Motorische ontwikkelingsachterstand Prematuur-dysmatuur Huilbaby
Peuter & Kleuter
Kinderfysiotherapie 2-6 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Afwijkend looppatroon of tenenloop Gratis voetencheck Het ELK-team
Schoolkind
Kinderfysiotherapie 6-18 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Fijne motoriek Schrijfproblemen DCD Rugklachten Groeigerelateerde pijnklachten heup/ knie/ voet Het sportende kind Medical taping Gratis voetencheck Het ELK-team
Prikkelverwerking Contact
Contactgegevens Eerste afspraak maken Afspraak wijzigen of afzeggen Locaties Klachten