Tekening kind

U bevindt zich hier: home > kinderfysiotherapie > samenwerking

Tekening kind

Samenwerking

Om uw kind optimale zorg te geven is samenwerking belangrijk. De samenwerking met u als ouder is van het grootste belang. Maar soms gaan problemen in de ontwikkeling van het bewegend functioneren gepaard met andere problemen of klachten. Hierbij kan je denken aan problemen op peuterspeelzaal/ kinderdagverblijf of op school.

Ook kan er sprake zijn van problemen van de ontwikkeling op cognitief niveau, de spraak/taal ontwikkeling, aan gedragsproblemen of problemen op en sociaal-emotioneel gebied. Indien nodig zal de kinderfysiotherapeut, met toestemming van de ouders/verzorgers, contact opnemen met eventuele andere behandelaars en begeleiders om de begeleiding van uw kind zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.

Binnen het Medisch Centrum Bredeweg hebben we regelmatig contact met de huisartsenpraktijken, podotherapie, ergotherapie, diëtist, logopedie, Centrum voor Jeugd en Gezin, metGGZ, PSW-Junior.

Directe samenwerkingsverbanden

Gratis voetencheck

Gratis voetencheck kindervoeten

Ervaart uw kind pijn en/of een vermoeid gevoel aan de voeten tijdens of na bewegen? Maakt u zich zorgen over afwijkende stand van de voeten van uw kind? Valt of struikelt uw kind veel? Kinderfysiotherapie Daelenbroeck organiseert samen met Podotherapie Daelenbroeck een gratis kindervoetenspreekuur.

Voor 2021 hebben wij i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus nog geen spreekuren kunnen plannen.

Heeft uw kind klachten of heeft u vragen over de voetstand of het looppatroon van uw kind en wilt u liever niet wachten tot we de spreekuren weer kunnen opstarten? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een kinderfysiotherapeutisch onderzoek. Een afspraak maken kan via onze contactpagina. 
Het kinderfysiotherapeutisch onderzoek is niet gratis en zal bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

 

Klik hier voor meer informatie

× Home Kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie algemeen Meetinstrumenten Behandeling Wie zijn wij Samenwerking Informatie voor leerkrachten
Baby
Kinderfysiotherapie bij baby's Voorkeurshouding Plagiocephalometrie (PCM) Motorische ontwikkelingsachterstand Prematuur-dysmatuur Huilbaby
Peuter & Kleuter
Kinderfysiotherapie 2-6 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Afwijkend looppatroon of tenenloop Gratis voetencheck Het ELK-team
Schoolkind
Kinderfysiotherapie 6-18 jaar Motorische ontwikkelingsachterstand Fijne motoriek Schrijfproblemen DCD Rugklachten Groeigerelateerde pijnklachten heup/ knie/ voet Het sportende kind Medical taping Gratis voetencheck Het ELK-team
Prikkelverwerking Contact
Contactgegevens Eerste afspraak maken Afspraak wijzigen of afzeggen Locaties Klachten